Multimeediaarvuti

06. mai 1998, 00:00

Helid
Kui helikaardi kohta pole nime öeldud, siis nähtavasti ei ole see märkimist väärt. Tegelikult ei pruugi olla märkimist väärt ka mõned mainitud nimed. Mina olen multimeedia alal üsna roheline ja tean, et täheühend SB ehk SoundBlaster on hea ja lihtsalt SB-ühilduv ei pruugi hea olla. AWE32 on eriti hea. Viisakas arvutipoodnik ütleb teile kindlasti, et «näete, see on nüüd üks hea hind, aga teeme siia pisikesed muudatused ja te saate ka hea arvuti». Ta mõtleb nimelt helikaardi ja nn kõlarite väljavahetamist.

Lisad
Pakkumisi võrreldes tasub tähele panna, et IBM on komplektis koos monitoriga (need lihtsalt käivad kokku) ja Compaq'il on sisse ehitatud 56kbps modem. Kodust multimeediaarvutit ostes ei maksaks modemit kindlasti unustada ja aastase internetiühenduse hinnaks tasub arvestada näiteks 2400+2400 (püsihinnaga kuumaks + telefonikõned). Kui arvestada kuus 20 tundi surfamist, siis umbes nii see tuleb.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:27
Otsi:

Ava täpsem otsing