Väikekontori printer

30. september 1998, 00:00

Värvis on jõudu. Värvi märgatakse, värvilisest seletusest on lihtsam aru saada. Kui su firmas ei ole veel värvilist väljatrükki, siis on küll äärmine aeg rongi peale hüpata ja osta vähemalt prooviks üks värviline tindiprits. Vaid üks hoiatus -- võib tekkida sõltuvus ja paari kuu pärast tuleb hakata koguma raha, et osta võimsam laservärviprinter. Ja pilte vingemalt töötlev soft. Jne. Aga ära unusta, et see on kõik su äri eduks ja raskematel aegadel löövad läbi just need, kes suudavad olla innovatiivsed.

Pea meeles, et väikekontor tähendab paari-kolme kasutajat. Valides printerit, maksab arvestada hinnaks umbes 3000--4000 krooni kasutaja kohta, st kolme kasutaja puhul peaks valima üle kümnetuhandese printeri.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:06
Otsi:

Ava täpsem otsing