Boriss ?punginit vaevab kinnisidee

05. oktoober 1998, 00:00

Nädalavahetusel teatas EVEA Pank, et vaatamata Tallinna linnakohtu reedesele otsusele algatada panga vastu pankrotimenetlus laiendavad EVEA Panga aktsionärid aktsiakapitali. Väidetavalt eksisteerib ka mingi salapärane strateegiline investor, kes on nõus aktsiakapitali laiendamises osalema. Paistab, et EVEA Panga juht Boriss ?pungin & Co ei suuda paratamatusega leppida ning neid vaevab kinnisidee teha oma panka. EVEA Panga omanikud ja tegevjuhid unustavad ära, et panga edu tugineb usaldusel. EVEA Panga puhul on see jäädavalt kadunud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing