Tööga kaasnevad viisaprobleemid

25. jaanuar 2001, 00:00

Saksamaa on teatanud, et Eesti veoautojuhtidele on kehtestatud Euroopa Majandusühenduse liikmesriikide vahelistel vedudel viisanõue. Viisakohustus kehtib nendele autojuhtidele, kes veavad kaupa Saksamaalt mõnesse teise Euroopa Majandusühenduse liikmesriiki või vastupidi. Eestlastel on tekkinud raskusi ka USA viisaga, kuna meie kaasmaalased on USAs liiga töökad, aga ilma vastava loata.

Viisa- ja tööloaprobleemid ei tohiks eestlastele olla üllatavad, sest ka Eesti ei saa kiidelda erilise vabameelsusega. Tasub meenutada, kui raske oli tööluba saada ühel Korea restorani kokal, Hiina ärimeestel jne. Riikliku bürokraatia üksmeelsus on hämmastav.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing