Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kui ära räägin, ei saa läbi rääkida

29. jaanuar 2001, 00:00

Kui Eesti saab Euroopa Liidu liikmeks, tõusevad osa toidukaupade hinnad kuni kolm korda. Kas tuleks kõne alla mingi sujuvam tõus või vähemalt üleminekuperiood, me ei tea ja niipea ei saagi teada. Peaminister Mart Laari sõnul ei saa Eesti positsioonidest läbirääkimistel Euroopa Liiduga rääkida.

?Ma ei saa öelda, mismoodi ja millal me selle läbi räägime, sest kui me kõik positsioonid ajalehes ära trükime, ei ole enam millestki läbi rääkida,? ütles peaminister. Pehmelt öeldes on natuke veider kuulda sellist lauset inimese suust, kes veel hiljaaegu rääkis, kuidas tuleb Eestimaa inimesi igati informeerida Euroopa Liiduga seonduvast.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing