Kus häda suur, seal aitab odav viin

26. märts 2001, 00:00

Mart Laari valitsus üritab paaniliselt oma vabalangusesse sööstnud mainet päästa ning valib selleks loomulikult rahvale meeldimise tee. Laari juhitav Isamaaliit nimelt kutsub koalitsioonikaaslasi üles peatama avalikkuses tugevat vastuseisu leidnud eelnõud, nagu näiteks tervisoiukorralduse ja ravikindlustuse seaduse eelnõud. Ehk küll need korrastaksid tervishoiuvaldkonda, seavad need rahvale rahalisi lisakohustusi. Selliseid otsuseid koalitsioon muidugi praegu vastu võtta ei julge. Aga Laari valitsusel peavad küll väga kibedad päevad käes olema, sest ta otsib abi juba ka odavast viinast ? see läheb tavaliselt käiku kas valimiste eel või siis viimase õlekõrrena, et päästa veel, mis päästa annab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing