Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Esmalt topelttollid ja siis piirileping

30. märts 2001, 00:00

Venemaa asepeaminister Valentina Matvijenko valmistub kutsuma peaminister Mart Laari juunikuuks Moskvasse, kus võidakse allkirjastada topelttolle kaotav majanduskoostöö leping. Vene poole väitel on Eesti ja Venemaa suhetes toimunud progress mitmes suunas, mille üle on muidugi hea meel.

Paraku on vahepealsel ajal Venemaa osatähtsus langenud Eesti ekspordis 2%-ni. ?Põhjusel, et naabrite suhted peavad olema viisakalt korraldatud, soovib Eesti valitsus majanduslepingute paketti isegi siis, kui see ei oma suurt majanduslikku mõtet,? ütleb peaministri välisnõunik Simmu Tiik. Õige, Venemaad ekspordiriigina ei tohigi maha kanda, sest ajad võivad muutuda. Kuid valitsusel tuleb jõuda ka piirileppe allkirjastamiseni, sest viimase ?osatähtsus? ei vähene kunagi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:19
Otsi:

Ava täpsem otsing