Tartus avati SuperNetto pood

ÄP 04. mai 2001, 00:00

Tartu SuperNettos on 2200 ruutmeetrit müügipinda ja selles on hõivatud 50 inimest.

Kesko Eesti juhataja Timo Hämälä sõnul näeb ettevõtte pikaajaline strateegia ette 25 protsendi haaramist siinsest jaekaubandusturust ning Tartu SuperNetto on Kesko järjekordne samm kogu Eestit katva jaemüügiketi plaanipärase ülesehitamise teel. Veel sel aastal avab Kesko SuperNetto kaupluse ka Pärnus.

Kesko Eesti AS viimane suurem tähis oli Baltimaade suurima ja esimese täielikult ELi normidele vastava logistikakeskuse avamine Jüris tänavu 20. veebruaril.

Kesko Eesti tegutseb alates 1993. aastast, firma põhitegevusala on toidukaupade importimine ja hulgimüük. 1994. aastal alustas Kesko Eesti Tallinnas Peterburi teel Cash & Carry hulgilaoga, 1997. aastaks hõlmas tegevus tervet Eestit. Möödunud aasta mais avati Tallinnas Tammsaare teel esimene SuperNetto, selle aasta lõpuks laieneb SuperNetto ka Riiga.

Tänase seisuga annab Kesko Eesti tööd 220 inimesele ja planeeritud käive 2001. aastaks on üle 800 miljoni krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing