Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Raamatupidajaid koolitatakse internetis

ÄP 04. oktoober 2001, 00:00

Hansaraama lehel registreeritakse soovijaid, kes hakkavad oktoobris saama Interneti kaudu koolitust raamatupidamisest. Internetikoolitus valmib koostöös portaalidega Sekretar.ee, Raamatupidaja.ee, Finance.ee, firmaga Helvetia Baltic Partners ning audiitor Anne Nuudiga firmast Vallaste ja Partnerid. Tehnilise lahenduse töötas välja Uue Meedia Agentuur DIGU.

Koolituses osalejad hakkavad üle Interneti juhtima virtuaalset firmat, tarkusi selleks saab kursustega kaasnevalt õppematerjalide CDlt. Koolitus on Hansaraama majandustarkvara põhine, kuid õpetab ka neid, kes soovivad selgeks saada raamatupidamise aluseid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:56
Otsi:

Ava täpsem otsing