Uus Eesti mööbel Euroopa messidel

ÄP 21. jaanuar 2004, 00:00

Mööbli- ja sisustusmaailma kohtumisel Kölnis mööblimessil IMM Cologne ? the International Furniture Fair 2004 esitleb Standard 40ruutmeetrisel pinnal oma uusi pehme mööbli mudeleid. Veebruari alguses toimuvale Stockholmi mööblimessile läheb ettevõte välja lausa kahe messiboksiga ? kontorimööblit presenteeritakse 68ruutmeetrisel pinnal, kus on välja pandud büroomööblisarjade Phoenix ja Atlantis uued mudelid, ning uusi pehme mööbli mudeleid tutvustatakse ühisstendis koos teiste Eesti tootjatega.

Möödunud aastal pehme mööbli arendusele suuremat rõhku panema hakanud Standard tuli aasta lõpus välja seitsme uue pehme mööbli seeriaga, millele tänavu aasta alguses on lisandumas veel mitmeid uusi mudeleid. ?Kõrgem kvaliteet, disain ja mugavus on märksõnad, millest meie tootearendus lähtub,? ütles Standardi turundusdirektor Priit Tamm.

Paljud uued mudelid on müügil ka koduturul. Standard on Eesti suurim büroo- ja hotellimööbli tootja. Ekspordist ligi 50 protsenti läheb Soome, ülejäänud jaguneb Saksamaa, Läti, Leedu ja Venemaa vahel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing