Eesti Telekomi müük peatumisohus

ÄP 27. jaanuar 2004, 00:00

?Eile 23 Riigikogu saadiku esitatud otsuse eelnõu vastuvõtmine peataks Telekomi aktsiate avaliku müügi ja on juba toonud riigile kümneid miljoneid kroone kahju,? ütles teede- ja sideminister Raivo Vare. Riigikogu saadikud soovivad otsuse eelnõus Eesti Telekomi lülitamist strateegiliste ettevõtete nimekirja ja riigile 51% Telekomi aktsiate jätmist.

Vare teatas valitsuse pressikonverentsil, et Riigikogu liikmete Eesti ajaloo suurima erastamisprojekti kohta tehtud ettepanek on loonud maailma börsidel negatiivse pretsedendi, mis kahjustab Eesti mainet. Põhjamaade pealinnades edukalt alanud müügituur pidurdus täna Londonisse jõudes, mis viib aktsia hinda oluliselt alla.

Hetkeseis: Eile oli erastatud Eesti Telekomi aktsia Tallinna börsil kõige kaubeldavam. Tõenäoliselt ootavad ostjad TeliaSonera ülevõtmispakkumist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:08
Otsi:

Ava täpsem otsing