Firmasisesel ametivahetusel on katseaeg lubamatu

Heli Vallisaar 17. mai 2004, 00:00

Eeldan, et tegemist on töölepingu alusel töötava töötajaga. Katseaja kui töölepingu valikuvaba tingimuse kehtestamine on lubatud poolte kokkuleppel ainult töölepingu sõlmimisel, mitte töölepingu muutmisel. Kuna firmasiseselt teisele ametikohale kandideerinud töötaja uuele ametikohale üleviimisel on tegemist töölepingu muutmisega, siis uues ametis katseaja kehtestamine ei ole lubatud. Juhul, kui töötaja ametikoha muutmine toimub esimese nelja kuu jooksul arvates töölepingu sõlmimisest, võib tekkida situatsioon, et katseaeg jätkub uues ametis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing