Endla teatri suvehooaeg 15. juulist kuni 8. augustini

ÄP 21. mai 2004, 00:00

Endla teater jätkab selgi aastal suveteatri traditsioone ? lisaks legendaarsetele teatrimajas antavatele etendustele esietendub 15. juulil Pärnu Vallikäärus Marc Camoletti komöödia ?Pid?aama kuuele?, lavastajaks Eero Spriit.

Lisaks võõrustab teater külalisi kaugemalt ja lähemalt. Pärnu teatri suve juhatavad sisse Hispaania flamenkogrupi Los Girasoles kontserdid 8. ja 9. juulil ning 16. juulil esietendub Endla teatri Küünis Viljandi Kultuuriakadeemia näitleja eriala diplomilavastus ?Kuus tegelast autorit otsimas?. Musta komöödia autoriks on Luigi Pirandello, lavastab Katri Kaasik-Aaslav.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing