Kulleriteenuseid pakkuva BLS Eesti käive on aastaga kasvanud 25 protsendi võrra

ÄP 31. jaanuar 2006, 00:00

Baltic Logistic System Eesti ASi (BLS Eesti) eelmise aasta käive oli 45 480 000 krooni. Saadetiste arv on aastaga kasvanud 66%. Keskmiselt päevas saadetavate pakkide arv on tõusnud ligi viie tuhandeni.

BLS Eesti tegevjuhi Tarmo Taela sõnul suureneb Eesti-sisese pakiveo kõrval selgelt ELi riikidesse saadetavate kulleripakkide arv.

"Üha sagedamini otsustavad kliendid kullerveo kasuks selle lihtsuse, usaldusväärsuse ja soodsuse pärast. Teisalt mõjutab ettevõtteid väga hea majanduskonjunktuur, mis julgustab firmasid üha enam laienema uutele turgudele," rääkis Tael.

Tael lisas, et paljud Balti riikides tegutsevad ettevõtted on hakanud oma ladusid koondama ühte riiki, sest täna on võimalik saata kaupa ja saada pakk kätte tellimusele järgneval päeval igas Balti piirkonnas.

BLS Eesti on turul aastast 1999 ning kuulub alates 2004. aasta septembrist GeoPosti koosseisu, mis on maailma juhtivaid posti- ja kulleriteenuse pakkujaid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing