Osta mitteläbuköidav korter

Kadi Heinsalu 14. märts 2007, 00:00

Et klientide tähelepanu äratada, lähtuvad mõned kinnisvaramaaklerid www.city24.ee-s põhimõttest: unusta ära eesti keele oskus, ära korrektsuse pärast pinguta.

Pealegi pakuvad vigadega kuulutused põnevat mõistatamist uudissõnade osas.

Nii pakub üks maakler, et on "ilus korter - galerei, tsokli korrusel. desaineri töö ja planeering, mõned dekori asjud:piltid tundud kustikud, vaasid ja nii edasi. ilus saun, mahtutav dzakussi (sõnast jacuzzi - mullivann, toim.), masazoriga dušš, kamin, avar köök tehnikaga, mööbel nahast, toolid, peegli lauad, kapp-kuppe. reguleriv ventilatsioon, oma katel, gaasi küttuse süsteem, boiler, põranda küte igal pool. korteris kaotatakse aeg, VÄGA ilus disain, tule ja vaata!"

Teine maakler pakub n-ö nišitoodet: "maatükki Harjumaal, Nišši vald, Munalskme, Info: Metsavahi kinnistu reg nr 101280. Tallinnast 40 km; Vasalemma lähedal. Nišši valla keskust 10 km. Hea bissiühendus, olemas kool, lasteaed, pood."

Harku järve taga on müügis paarismaja kahekorruselise vannitoaga: "Kirikuu tee, Käämmo 8. Harku järved tagant. Boksi üldpind on 140 m2. Grunt 1300m2. Majas on 5 tubade arv. Esimesel korrusel on avar elutuba avatud kööginurgaga, saun, wc. 2-korruseline on 3 magamistubad ja vannituba. On ka kamin, rõdu, terrass. Toonitud aknad.Plaanering ja ehituse sissematerjalid kliendi soovil. Garazi väravadale kaugjuhtimis pult.Garazi-20m2."

Sõnad "kaugjuhtimispult" ja "graazivärav" on üle jõu käinud ka teisele maaklerile, kes pakub: "Maja ehitusel olema, ehitamine kliendi soovil. Majas oleb puuaknad, aknad toonitud, rõdu, kamin, saun, garazi väravadele kaugjuhtimis pult, põranda küte. Garaz-20m2"

Friikidele on pakkuda mitteläbuköidav ja broneeritud uksega Maardu korter: "Korter muudetud planeerimisega toad tehtud mitte läbuköidavaks. Kõik aknad PVC, klaasitud rõdu ja broneeritud uks.2

On veel saadaval üks mikrolaenuga vatu köök: "Eksklusiivne korter uued mööbliga ja tehnikaga (mikrolaen, külmkapp, tolmumeja) vatu köök, väga ilus rajon, hea transpordi ühendus."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing