Palju küsimusi, vähe vastuseid

Kristina Traks 07. jaanuar 2008, 00:00

Kas ma pean hakkama pesema keefiripakke enne äraviskamist? Miks munakoored ei kõlba biolagunevate jäätmete kasti? Palju küsimusi, vähe vastuseid. Teada on vaid see, et kõik peab uuest aastast olema sorteeritud.

Arvatavasti peaksid rahvale prügiga majandamist õpetama omavalitsused. Millegipärast aga ei huvita neid see prügi värk kohe üldse. Meid on õpetatud voldikute abil libedal tänaval püsti püsima ja lehti riisuma, kuid prügimajanduse kohta pole mingeid voldikuid, brošüüre, rääkimata selgitavatest artiklitest meie, maksumaksjate, raha eest välja antavates linnaosalehekestes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing