Üks küsimus: Mis on parim Eesti toit?

ÄP 30. aprill 2008, 00:00

Ott Kiivikas, Eesti esikulturist ja toitumisspetsialist
Parim on Talleggi kanamedaljon. Söön kanamedaljone nädalas paaril korral, sest kana ja kala on väga oluline osa sportlase toidulauast.

Taavi Veskimägi, riigikogu liige
Võtsin vastuse saamiseks lahti Eesti toidu kodulehekülje. Sellele riiklikule jaotusele tuginedes ütlen, et minu lemmik on metsloomapraad.

Eneken Uslov, Eesti Maja restorani juhataja
Karbonaad kõige etem. Karbonaadi armastavad võrdselt nii kohalikud kui ka turistid ning viimased saavad hästi aru, et tegu on populaarse kohaliku toiduga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:31
Otsi:

Ava täpsem otsing