Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Gräzini korteri süüdanud võlgnik tõmbas Vitsuti kandideerimisele kriipsu peale

Kaisa Gabral 11. jaanuar 2011, 13:33

Väljapressimissüüdistuste alla sattunud endine Rahvaliidu peasekretär Lauri Vitsut näeb süüdistuste taga võlgnike soovi kohustustest kõrvale põigelda ning teda ennast riigikogu valimiste eel poliitiliselt saboteerida.

Vitsut selgitas Delfile, et konkreetne väljapressimise süüdistus käsitleb kahte episoodi eelmise aasta märtsist, mil Vitsut töötas võlgade sissenõudmisega tegeleva OÜ Majanduskaitse Büroo juhatajana. Esimese episoodi kohaselt paigaldas Vitsuti kinnitusel firma EEK Trade riigikogulase Igor Gräzini korterisse Sipelga tänaval köögimööbli koos elektripliidiga ja tegi sinna ka vastava ühenduse elektrikilpi, samast ühendusest läks aga korter põlema.

"Teine episood oli seotud minu vennapoja Mario Vitsutile töötasu maksmata jätmisega, mis on tänase päevane maksmata," selgitas rahvaliitlane.

"Selle protsessiga nad oma tahtmise saavutavad, nii et mul riigikogu valimistele seoses sellega asja ei ole," nentis Vitsut.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. January 2011, 13:47
Otsi:

Ava täpsem otsing