Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kiibitootjad iPadi konkurentide suhtes optimistlikud

Rait Rebane 30. mai 2011, 20:32

Taipeis toimuval elektroonikamessil on suuremad kiibitootjad iPadiga konkureerivate tahvelarvutite tuleviku suhtes väga optimistlikult välja astunud ning plaanivad suunata raha teadus- ning arendustöösse, et võita uusi kliente.

„iPad on liiga suur, et seda taskusse panna,” teatas Dow Jones Newswiresile ARM Holdingsi juht Tudor Brown, „kindlasti on palju inimesi, kes soovivad väiksemat tahvelarvutit, millel on parem resolutsioon või rohkem lisasid.”

IDC analüütiku Bob O’Donneli hinnangul Apple turuosa väheneb, kui konkurendid teevad tarkvaraarenduses muutusi. Mehe sõnul on tahvelarvutite turg alles arenemisjärgus ning nõudlus seadme järgi on suur.

„See on parim viis olla maailmaga kursis,” teatas Huang täna MarketWatchile.

„On raske öelda, kes võidab selle sõja,” ütles Brows, „erinevatel klientidel on erinevad huvid. Hinnanguliselt suureneb meie turuosa tahvelarvutite turul 2015. aastaks 10. protsendilt 50 protsendini.”

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. May 2011, 20:32
Otsi:

Ava täpsem otsing