Kaljuvee: taastuvenergia toetused tuleb üle vaadata

Katariina Krjutškova 17. juuli 2011, 12:00

Viis aastat tagasi tehtud otsused taastuvenergiat sellises mahus toetada tehti justkui kirvega ja seetõttu peab tarbija praegu peale maksma, mistõttu tuleks toetuste saamise süsteem üle vaadata, arvas keskerakondlane ja riigikogu liige Lembit Kaljuvee.

Kaljuvee sõnul tõenäoliselt õnnestub majandusministri Juhan Partsi plaan vähendada taastuvenergia toetuseid. Tema arvates laseb Reformierakond Partsul nende teemadega tegeleda, sest tegu on väikse sektoriga, mis pole niivõrd oluline.

„Parts tahab näidata, et ta tegeleb energeetika teemadega. Eesti Energia ja valitsus kasvavad tal aga üle pea,“ sõnas Kaljuvee. 

Samas on Kaljuvee hinnangul siiski vajalik toetuseid kohendada.

Kaljuvee vastas Äripäeva päevaküsimusele – kas taastuvenergia toetuseid tuleb vähendada?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. July 2011, 12:02
Otsi:

Ava täpsem otsing