BNP Paribasi kasum +1,1%

Romet Kreek 02. august 2011, 10:17

Euroopa suurima panga BNP Paribasi teise kvartali kasum kasvas aastaga 1,1 protsenti, kuna jaepangandusüksuse kasum aitas tasakaalustada Kreeka valitsuse võlakirjade kahjusid.

Puhaskasum kasvas mulluselt 2,11 miljardilt eurolt 2,13 miljardile eurole. Analüütikud ootasid Prantsusmaa pangalt 2,06 miljardi euro suurust puhaskasumit. Pank kandis maha 534 miljonit eurot Kreeka valitsuse võlakirjade väärtust.

„Panga tulud on kõrgel tasemel vaatamata Kreeka abiprogrammi negatiivsetele mõjudele,“ ütles pangajuht Baudouin Prot Bloombergile. „Kõik meie äriüksused parandasid katsumusterohkes olukorras tulemusi.“

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. August 2011, 13:20
Otsi:

Ava täpsem otsing