Tiit Tammsaar: minu tagasiastumist pidas Parts küll riigimehelikuks

Silvia Kruusmaa 15. detsember 2011, 08:43

Riigi viljasalvega seotud skandaali tõttu kunagi põllumajandusministri kohalt tagasi astunud Tiit Tammsaar soovitab seda teha ka praegustel IRL-i ministritel Juhan Partsil ja Ken-Marti Vaheril.

Tammsaar meenutas, et kui tema tagasi astus, ei olnud tal ministrina vargusest õrna aimugi. Ta rääkis, et Eesti viljasalvel oli oma nõukogu ja lepinguid allkirjastas enne Tammsaart, minister Ivari Padari ajal ametis olnud kantsler, vahendas ERR-i uudisteportaal.

"Parts oli minu tagasiastumise ajal ju peaminister ja siis ta kiitis minu sammu küll väga riigimehelikuks. Nüüd mina ütlen ka - Juhan, ole hea mees, võta Ken-Marti käevangu ja tulge jõuluks koju," lausus Tammsaar.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. December 2011, 15:39
Otsi:

Ava täpsem otsing