Võlgade sissenõudja koondab tegevuse Baltimaades Eestisse

Kaisa Gabral 21. detsember 2011, 09:50

Täna kahekümne kahes Euroopa riigis töötav krediidikorraldusteenuste kontsern Intrum Justitia lõpetab oma tegevuse Lätis ja Leedus ning keskendub Eesti kliendisuhetele, teatas ettevõte.

 „Kuivõrd jätkame Eestis oma senist tööd ehk maksehaldusteenuste pakkumist, tööd debitoorsete võlgnevuste sissenõudmisel ning käibemaksu tagasinõudmisel välisriikidest nagu ka kõikide muude teenuste pakkumist, muutused Lätis ja Leedus meie kliendisuhteid ei puuduta. Jätkan koos seniste kolleegidega oma tööd,“ selgitas Intrum Justitia tegevdirektor Ivar Tammemäe.

Eestis tegutseval Intrum Justitia AS-il on edaspidi kavas laiendada koostööd Intrum Justitia Soome tütarettevõttega.

Eestis tegutseva Intrum Justitia AS-i ainuaktsionär on Stockholmi börsil noteeritud Intrum Justitia AB. Intrum Justitia AS jätkab oma tegevust eraldiseisva äriühinguna, kelle kõik aktsiad kuuluvad Intrum Justitia AB-le.

 

 

 

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2011, 12:50
Otsi:

Ava täpsem otsing