FOTOD: Taavi Rõivase valitsus astus ametisse

1321-aripaev 26. märts 2014, 15:29

Peaminister Taavi Rõivase valitsus astus täna ametisse ametivande andmisega riigikogu ees.

Peaministri ettepanekul kuuluvad uue valitsuse koosseisu: haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski, justiitsminister Andres Anvelt, kaitseminister Sven Mikser, keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus, kultuuriminister Urve Tiidus, majandus- ja taristu valdkonna eest vastutav minister Urve Palo, väliskaubanduse- ja ettevõtluse eest vastutav minister Anne Sulling, rahandusminister Jürgen Ligi, sise- ja regionaalminister Hanno Pevkur, sotsiaalhoolekande eest vastutav minister Helmen Kütt, tervise- ja töövaldkonna eest vastutav minister Urmas Kruuse ja välisminister Urmas Paet.

Põllumajandusministri ülesandeid täidab 7. aprillini justiitsminister Andres Anvelt.

Stenbocki maja teatel on peaminister Taavi Rõivase valitsuse eesmärk jätkata senise välis-ja julgeolekupoliitikaga ja panustada kaitsekuludesse kaks protsenti Eesti sisemajanduse kogutoodangust. Samuti on valitsuse olulisemateks eesmärkideks vähendada tööjõumakse ja tõsta lastetoetusi.

Täna ametisse astunud valitsuse esimene istung on homme, 27. märtsil.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2014, 15:38
Otsi:

Ava täpsem otsing