Putin õhutab Krimmis puhkama

Kadri Bank 23. aprill 2014, 12:16

Suuri allahindlusi pakkudes kutsub Moskva venelasi üles veetma oma suvepuhkust Krimmis. Samal ajal on miljonitel venelastel keelatud mitmetesse teistesse riikidesse puhkama sõita, vahendab Rootsi Raadio.

Vene valitsus on eraldanud Krimmi lennureisideks toetusraha ning riigiettevõtetes ringlevad nn puhkusenimekirjad, kuhu töötajad peaksid kirja panema, millisel nädalal nad kavatsevad oma soodusreisi Krimmi välja võtta.

Vene päevaleht Izvestija kirjutab samas, et umbes neljal miljonil venelasel on keelatud sõita USAsse ja paljudesse riikidesse, mis teevad isikute väljaandmises USAga koostööd. Nende 150 riigi seas on ka  populaarsed turismisihtkohad Türgi, Egiptus, Hispaania ja Itaalia. Piirangud kehtivad julgeolekuteenistuses ja paljudes teistes ametiasutustes töötajaile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. May 2014, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing