Kas Tallinna Sadam saab uue juhi?

1321-aripaev 30. juuli 2014, 09:41

ASi Tallinna Sadam nõukogu kuulutas välja konkursi juhatuse esimehe ja liikme leidmiseks. Kandideerimise tähtaeg on 22. august.

Varem on praegu ametis olevate Ain Kaljuranna ja Allan Kiili väljavahetamine sadama juhtkonnast ebaõnnestunud. Nii püüdis majandusminister Juhan Parts seda 2011. aastal teha, kuid see takerdus IRLi ja Reformierakonna võimumängudesse.

Tõsi, välja kuulutati ka avalik konkurss, kuhu laekus 13 avaldust, kuid toonane sadama nõukogu esimees ja praegune liikme Neinar Seli juhtimisel jäid minister Parsti kiuste ametisse nii Kaljurand kui ka Kiil. Praegu juhib sadama nõukogu Seli erakonnakaaslane Remo Holsmer.

Äripäev kirjutas oktoobris 2011, et Tallinna Sadama juhatuse liikmete konkurss kütab valitsusliidus kirgi. Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) eesotsas majandusminister Juhan Partsiga soovib sadama juhtkonnas muutusi, Reformierakond eesotsas Tallinna Sadama nõukogu esimehe Neinar Seliga toetab aga praeguse juhatuse jätkamist.

Tänavusel konkursil lubatakse muuhulgas tagada kõigi konkursil osalejate konfidentsiaalsus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2014, 10:33
Otsi:

Ava täpsem otsing