Lenovo panustab taas nutitelefonidesse

10. juuni 2016, 08:15
Lenovo nutitelefon
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160610/BORS/160619997/AR/0/AR-160619997.jpg

Lenovo andis teada, et on otsustanud taas panustada rohkem oma nutitelefonide tootmisse ning kasutada seadmetes erinevaid eksperimentaaltehnoloogiaid, vahendab Bloomberg.

Hiina tehnoloogiaettevõte Lenovo tahab nutitelefonidesse suunata rohkem raha just seetõttu, et personaalarvutite müük on vähenenud.

„Viimase kahe aasta jooksul on Lenovo läbi teinud suuri muudatusi. Me oleme laienenud personaalarvutite sektorist kaugemale ning teinud mitmeid oste nii mobiilisektori kui taristu tarbeks,“ teatas ettevõtte juht Yuanqing Yang. „Ma ütlen, et meilt on varsti midagi päris huvitavat oodata,“ vihjas ta.

Lenovo puhul ütlevad eksperdid, et kuna personaalarvutite kogumüük on langenud, nähakse üht väljapääsu just nutitelefonide valdkonnas. Kuigi Lenovo oli selle aasta esimeses kvartalis personaalarvutite suurim müüja, langes müük eelmise aasta sama ajaga võrreldes 8,5 protsendi jagu.

Selleks, et kergitada müüginumbreid, tahab Lenovo oma septembris avalikkuse ette ilmuval nutitelefonil Phab2 Pro kasutada uut sensortehnoloogiat nimega Tango, mis võimaldab kasutajal laiendada telefoniäppe erinevatesse reaalsetesse situatsioonidesse. Näiteks võimaldab süsteem mõõta erinevate esemete suurust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2016, 08:08
Otsi:

Ava täpsem otsing