Pekk: Tuleva on graafikust ees

03. august 2016, 11:30
Tuleva juht Tõnu Pekk.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160803/BORS/160809937/AR/0/AR-160809937.jpg

Uue pensioniühistu Tuleva asutaja ning juhi Tõnu Peki sõnul ollakse hetkel rahakogumisega ajagraafikust ees ning pensionifond loodetakse asutada nii kiiresti kui võimalik.

Eilse seisuga on Tuleva suutnud kapitali kaasata 1 348 645 euro ulatuses ning see moodustab 45 protsenti pensioniühistu 3miljonilisest eesmärgist. „Olen selle tulemusega rohkem kui rahul,“ ütles Pekk. „Olime küll optimistlikud, kuid nii head tulemust ei julgenud ausalt öeldes loota kuni eilseni,“ lisas ta.

Tema sõnul anti Tulevat asutades endale aru, et suvi on kapitalikampaania jaoks väga halb aeg, kuid soov kiiresti edasi liikuda on end siiani õigustanud. „Algul oli väga palju skeptikuid, kes küll Tuleva ideed toetasid, aga arvasid, et ühisrahastusega kolm miljonit kokku saada on utoopia,“ rääkis Pekk. „Mulle endale tundus, et kindlasti peaks saama, sest II samba puhul räägime rohkem kui 600 00 inimese rahast ning meie ärimudel on hea ning liikmed asjalikud ja informeeritud,“ rõõmustas pensioniühistu asutaja.

Eesmärgid täituvad peagi

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. August 2016, 11:23
Otsi:

Ava täpsem otsing