Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Investor Toomas

Toomas on Äripäeva poolt välja mõeldud tegelane. Tema käsutuses on reaalne raha, mida hakati 2002. aasta algusest investeerima aktsiaturgudele. Investor Toomase investeerimisotsused langetab Äripäeva börsitoimetus.

Investor Toomas: kuidas tagada usaldusväärne üürisuhe?

21. september 2016, 14:30
Hea üürileping tagab positiivse rahavoo.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160921/INVESTOR/160929930/AR/0/AR-160929930.jpg

Janu uute teadmiste järele viis mind pühapäeval Jaak Roosaare ja tema partnerite korraldatud seminarile Kinnisvara 2016. Lisaks suurele motivatsioonipaugule pakuti osalejatele võimalust harida end kinnisvara mitme tahu pealt.

Kuna viimasel ajal on palju räägitud üüriärisse investeerimisest ning et selles edukas olemise üks eeldusi on pidev positiivne rahavoog, otsustasin luubi alla võtta üürniku ning üürileandja suhted. Täpsemalt ajas minu kõrva kikki vandeadvokaat Karin Orase ettekanne selle kohta, kuidas maandada võimalikud riskid ning vältida halbu üllatusi juba üürilepingu sõlmimisel.

Uuri üürniku tausta

Üürilepingu allakirjutamisele peaks Orase soovitusel eelnema põhjalik taustakontroll. „Saage kõigepealt potentsiaalse lepingupoolega kokku ja uurige, mis põhjustel ning kellega koos ta teie pinnal elama hakkab,“ soovitas Oras. Lisaks on eksperdi arvates mõistlik hankida kõikide korterisse kolijate isikukoodid, sest nii on võimalik potentsiaalsed üürnikud krediidiinfost, e-seifist ja muudest inimese käitumist iseloomustavatest portaalidest läbi lasta.

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
ƄripƤev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. September 2016, 14:34
Otsi:

Ava täpsem otsing