Restoranitest: Café Grand väärtustab klassikat

25. juuli 2016, 13:00
Restoran Grand
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160725/LINKS/160729936/AR/0/grand.jpg

Elegantse lihtsusega seob Café Grand ajaloo tänapäevaga. Taas kord saab kinnitust väide, et klassika ei vanane.

Pärnu ühes pikema ajalooga söögikohas pakutakse roogi, mis oleksid võinud olla menüüs ka sada aastat tagasi. Ometi pole tegemist kulinaarsete arhaismide, vaid igati kaasaegsete roogadega, kus klassikat uue aja viljade ja võtetega täiendatud.

Café Grand oli “peenema rahva” kohtumiskohaks juba eelmise sajandi kolmekümnendatel aastatel, nii et tegemist on linna ühe pikema ajalooga söögikohaga. Ligi viisteist aastat tagasi sai ta tagasi vahepealsetel aastatel kaduma läinud Café Grandi nime ja ka oma praeguse, kohviku algaastatele viitava kujunduse. Ajaloo püüdmisega pole üleliia pingutatud, kuid vana aja väärikas soliidsus on täiesti olemas. Üht saaliosa valitseb kohvikule omaselt koogilett, teine on restoranisaal.

Moodne klassika

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. July 2016, 12:57
Otsi:

Ava täpsem otsing