Partnerlusfond alustab tööd suvel

21. jaanuar 1998, 00:00

Hellami sõnul pannakse praegu kokku fondi USA-poolset nõukogu, kes hakkab ka fondi haldama. Konkreetsed otsused raha eraldamise kohta langetatakse Balti riikides kohapeal.

Peamised valdkonnad, kuhu raha suunatakse, on maksunduse ja seadusandluse areng, ühiskonna kaasarääkimine organisatsioonide töös ning igasugused eriala kaitsvad ühendused nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil, ütles Avatud Eesti fondi direktriss Mall Hellam.

Partnerlusfondi algkapital on 15 mln USA dollarit ning raha jaotatakse kolme Balti riigi vahel võrdselt. Aastas investeeritakse ühte Balti riiki keskmiselt 7 mln dollarit ning seda kogu 10aastase perioodi jooksul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing