Karjapoisiefekt toimib ka koalitsioonis

19. mai 1998, 00:00

Aprilli lõpus võrdles Äripäev peaminister Mart Siimanni karjapoisiga, kes hirmutas külarahvast olematu hundiga seni, kuni keegi teda enam tõsiselt ei võtnud. On ju Siimann korduvalt lubanud nii erakorralisi valimisi kui valitsuse remonte. Tegelikult on Siimann saanud hakkama vaid siseministri väljavahetamisega. Homme peaks peaminister koalitsiooni teavitama järjekordsest valitsuse remondist -- kavas on välja vahetada majandus-, keskkonna- ja kaitseminister. Siimanni lähikondsed (Mati Meos) igaks juhuks ei välista, et peaminister ministrite vahetusest loobub. Karjapoisiefekt toimib.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing