Politseitõendiga pangavargad

19. oktoober 1998, 00:00

Neljapäeva õhtul läksid Hansapanga töötajate eksimuse tõttu ühes Narva linna sularahaautomaadis vahetusse 25- ja 100-krooniste rahatähtede kassetid. Eksimuse tulemusena andis pangaautomaat 50 krooni soovinud inimesele 200 krooni. Apsaka kasutasid ära Narva kriminaalpolitsei ametnikud, kes ei teatanud eksimusest pangale, vaid hakkasid automaati tühjendama. Narva politsei on ka varem kuritegevusega silma paistnud. Eelmisel aastal anti kohtu alla 10 Narva politseinikku, keda süüdistatakse tapmisähvarduses, võimuliialduses, ametialases lohakuses, ebaseaduslikus vahistamises, ütluste andmisele sundimises või vägivallas. Paistab, et Narva politseinikud üritavad kõik kuriteoliigid ise ära katsetada.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:11
Otsi:

Ava täpsem otsing