Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Euroskeptikud põlluministeeriumi rüpes

09. detsember 1998, 00:00

Põllumajandusministeerium on viimasel ajal olnud üks valitsusasutusi, mis oma sammude põhjendamisel kõige enam Euroopa Liidu selja taha poeb. Olgu selleks kaitsetollid, ametnike arvu suurendamine või mis iganes. Nüüd tuli avalikuks, et põllumajandusministeeriumi pitsatitega ümbrikes on laiali saadetud euroskeptitsismi propageerivaid materjale. Selgub, et ELile toetuja on ussi enda rinnal soojendanud -- kirjad on saatnud tulevikueestierakondlasega seotud konsultatsioonifirma. Tuleviku Eesti erakonna peasekretär Uno Silberg peab seda loomulikuks -- kõik parteid pidavat kirjavahetust riigiasutuste kaudu. Tuletaks Silbergile meelde, et ka Eesti Post on veel riigiasutus.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 08:59
Otsi:

Ava täpsem otsing