Hüvitusfond müüb osaluse Ühispanga büroohoones

BNS 17. detsember 1998, 00:00

Hüvitusfondi pressiesindaja Andres Laisk ütles, et ühtlasi kohustub Ühispank üle võtma Hüvitusfondi poolt Tornimäele antud laenu.

Laiski sõnul on osaluse müük ASis Tornimäe seotud Hüvitusfondi kavaga vähendada ettevõtte strateegilisi osalusi.

Ühispanga asepresident Janek Mäggi ütles möödunud nädalal, et pangale Hüvitusfondi loobumine mingeid lisakohustusi kaasa ei too, sest fond peab oma aktsiad ise realiseerima. «Meie osalust ilmselt ostma ei hakka,» kinnitas Mäggi.

Hüvitusfondi juhatuse esimees Aare Tammemäe ütles, et osaluse müügi ettepanek tuli Ühispangalt. Tema sõnul oli Ühispanga pakkumine Hüvitusfondile soodne. Fond sai nominaalhinnast kõrgemalt ASile PF Koda müüa 49 protsenti ASi Tornimäe aktsiatest ja Ühispank võttis üle 100 miljoni kroonise laenu, mille fond oli andnud ASile Tornimäe, selgitas Tammemäe.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing