Õnneliku lõpuga ?autovargus?

24. jaanuar 2001, 00:00

Viimastel päevadel ajakirjanduses kõneainet pakkunud hulgifirma Jungent juhi Jaanus Krigolsoni G-seeria Mercedese varastamislugu sai koomilise lõpu. Tallinna kesklinna politseiosakond sai pühapäeva hommikul Krigolsonilt avalduse, et laupäeva ööl vastu pühapäeva oli Vana-Viru 14 Venus Clubi lähedalt tema kasutuses olnud auto varastatud. Järgmisel päeval sai aga Krigolson oma tuttavate käest teada, et oli auto unustanud hoopis hotelli Olümpia juurde, kust see valesti parkimise tõttu teisaldati tasulisse parklasse.

Õnneliku lõpuga autovarguse üle on eeskätt põhjust rõõmustada politseil, sest ettevõtja andis oma tagasihoidliku panuse kuritegude avastamise protsendi tõstmisse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing