Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Infocomi mess suunatud tarbijale

Siimu Loogma 08. veebruar 2001, 00:00

Aprillis Eesti Näituste poolt korraldatav info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia-, elektroonika- ja meediamess ?Infocom 2001 Estonia? püüab täita B2C (kliendile ehk lõpptarbijale suunatud) messide puudumisest tingitud tühikut Eesti messiturul.

Infotehnoloogia- ja telekommunikatsiooniettevõtjate liidu poolt korraldatav B2B (ärikliendilt ärikliendile) mess ?Kontakt? on ärimeestele, firmajuhtidele ja spetsialistidele suunatud teabemess, mille eesmärkideks on ülevaate andmine info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia arengusuundadest.

Messikeskuses toimuv ?Infocom 2001 Estonia? on valdavalt era- ja väiketarbijaile suunatud infotehnoloogia- ja telekommunikatsiooni-, elektroonika- ja meediafirmade mess, mille korraldamise eesmärkideks on:
? ülevaate andmine era- ja väikekliendi võimalustest info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia arengu foonil,
? era- ja väikekliendile adresseeritud toote- ja teenuseesitluste korraldamine;
? messikülastajais aktiivse ostumotivatsiooni kujundamine esitletud toodete-teenuste suhtes ning aktiivse meelelahutuse pakkumine;
? infotehnoloogia- ja telekommunikatsiooniteenuste turu jätkuva liberaliseerumise ning efektiivse ärikonkurentsi toetamine.

Eesti Näituste nägemuse kohaselt on tegemist kahe teineteist mittevälistava, vaid täiendava sündmusega, millel on erinevad eesmärgid, sihtrühmad, tegevusvormid ja külastusvõimalused.

?Infocom 2001 Estonia? koondab ühtsesse aegruumi firmade väljapanekud, mitmesugused era- ja väikekliendile adresseeritud tootetutvustused, esitlused, meelelahutusüritused ning toodete-teenuste ostu-müügivõimaluse.

Samaaegselt messiga korraldab Eesti Arvutiklubi messikeskuses Võrgupeo, mis lisaks võistlemisele arvutimängudes pakub lisaväärtust uue tark- ja riistvara esitlemise ning kasutuskogemuste rikastamise näol.

Teabemess ?Kontakt´2001? ja tarbemess ?Infocom 2001 Estonia? on ühe medali kaks külge, millega väärtustatakse info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia arengut infoühiskonna erinevates sihtrühmades.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing