Dinosauruste pereelu Heurekas

ÄP 04. mai 2001, 00:00

Soome teaduskeskuses Heureka võib järgmise aasta alguseni vaadata näitust dinosauruste elust. Iidsete olendite eluolu tuuakse vaatajani animeeritud mudelite abil, kus tõepärane liikumine ja heli loovad ettekujutuse sauruste igapäevatoimetustest. Nelja dinosauruse perekonna näite varal saab külastaja teada, mida loomad sõid, kuidas hoolitsesid järeltulijate eest, millised ohud neid varitsesid. Pesades võib näha pisikesi dinosaurusebeebisid. Näitlike dinosauruste kõrval on eksponeeritud Gobi kõrbest leitud päris sauruste jäänused. Näha on nii massiivseid skelette kui ka väikesi pesakesi. Ekspositsioon on sündinud koostöös Mongoolia teaduste akadeemia ja Londoni loodusloomuuseumiga.

Helsingi teaduskeskus Heureka
kuni 6.01.2001

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing