Muhu saare lugu

08. juuni 2001, 00:00

Raamat annab põhjaliku ülevaate Muhu saarest, selle loodusest, ajaloost ja inimestest. Teos käsitleb ka keelt, rahvakultuuri, kombestikku ja asustusajalugu. Raamat on rikkalikult illustreeritud, selles on üle 400 värvilise ja mustvalge illustratsiooni. ?Muhumaa? sisaldab umbes 150 Eesti kultuuris ja ajaloos olulist rolli etendanud muhulase elulugu. Kasutatud kirjanduse loend annab hea ülevaate raamatutest, artiklitest ja käsikirjadest, milles on käsitletud Muhu saart. Teose lõpus on isiku- ja kohanimede register.

?Muhumaa? järgib omaaegsete maakondlike koguteoste traditsiooni, kuid on pühendatud vaid ühele saarele. Ta on põhjalikem paikkondlik koguteos, mis eesti keeles iial koostatud.

  • MUHUMAA Loodus. Aeg. Inimene.
    Ago Rullingo
    664 lk, ill, kõva köide

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing