Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ceosili omanikud rahanappuses

27. juuni 2001, 00:00

ASi Ceosil osanikud Bosnia firmast Birac Holding Corp tahavad oma aktsiad ettevõttes maha müüa, kuna nad on sattunud rahalistesse raskustesse, kinnitas Ceosili juhatuse esimees Mehis Luik viis aastat tagasi ilmunud Äripäevas.

Luik ütles, et Maardus pesupulbri koostisainet tseoliiti tootev Ceosil vajab lisainvesteeringuid käibevahenditesse, kuid firma osanikel Bosniast sellised vahendid puuduvad. Ceosili tehase ehitust alustati 1989. aastal, kuid toodangu valmistamiseni jõuti alles sellel kevadel.

Hetkeseis: Ceosil probleemid jätkuvad ka viis aastat hiljem. Ettevõtte omanike vahetus ei ole tööstust aidanud. Eilne Äripäev kirjutas, et läbi erinevate firmade kontrollib Ceosili Krediidipank, kes saab ettevõttest iga kuu 3 miljonit krooni kahjumit. Krediidipank küll eitas oma seotust. Samas juhib Ceosili Krediidipangas investeeringute haldurina töötav Enn Pung. Krediidipanga soov Ceosilist distantseeruda näitab, et ettevõtte käekäik ei ole kiiduväärt.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:41
Otsi:

Ava täpsem otsing