Presidendikandidaat Tulviste topeltmäng

29. juuni 2001, 00:00

Teisipäeval jõudsid NRG Energy ja Eesti Energia esindajad Narva Elektrijaamade ASi 49% aktsiate müügitingimustes kokkuleppele ja allkirjastasid infomemorandumi. Infomemorandum saadeti pankadele tutvumiseks, et hiigellaenu saada. Äripäeval on hea meel, et aktsiate müügitehing hakkab jõudma lõpule. Toimetusel on kahju ainult Isamaaliidu presidendikandidaadist Peeter Tulvistest, kes on nagu kits kahe heinakuhja vahel. Ühel päeval ühineb ta elektrijaamade NRG-le müügi peatamist nõudva protestikirjaga, mõni päev hiljem teatab aga, et ta ikkagi ei pea õigeks NRG-tehingu peatamist. Tulviste üritab kõigile meeldida, kuid jätab hoopis otsustusvõimetu mehe mulje.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:41
Otsi:

Ava täpsem otsing