Inimsõbralikum hariduspoliitika

02. juuli 2001, 00:00

Haridusministeerium põhjendab enda kolimist pealinnast Tartusse nii, et see aitavat kaasa hariduspoliitika ümberkorraldamisele ja inimsõbralikumaks muutmisele.

Esialgu paistab, et inimesed, kellele kolimine suurimat kasu toob, on ministeeriumiametnikud ise. Formaalselt jääb ministeeriumi 144 ametniku asemel tööle 100, neist kaks Tallinnas. Ent Tallinnas luuakse allasutused, kus saab tööd 37 inimest. Veel sõbralikum on ministeerium aga inimeste Tartusse majutamisel ? korteri üürimise kulud kompenseeritakse mitte ainult Tallinnast tulnutel, vaid ka juba Tartus elavatel inimestel, mistõttu viimased on lisaks olemasolevale elamispinnale hakanud endale ka üürikortereid otsima.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:41
Otsi:

Ava täpsem otsing