Kirde-Eesti tõuseb tuhast

09. juuli 2001, 00:00

Kirde-Eesti suurettevõtte grandioosseid plaane. Äripäev hoiab pöialt, et Kirde-Eesti suurettevõtete grandioossed plaanid teostuvad ja loodab, et need ideed aitavad piirkonna välja autsaideri seisusest, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi ilmunud juhtkirjas.

Kirde-Eesti suurfirmad on järjest teatanud tootmise laiendamise kavadest. Nitrofert tahab ehitada metanoolitehase, Eesti Põlevkivi ja Saksa firma Nobel rajavad lõhkeainetehast, USA kontsern Velsicol kavandab plastifikaatorite tehase ehitust, tulekul on mitme tööstuse erastamine.

Hetkeseis: Täna on enamikest Kirde-Eesti tööstustest saanud edukad ettevõtted. Praegu on selle piirkonna probleemiks väikeettevõtjate puudus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:42
Otsi:

Ava täpsem otsing