Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti Tubakas koondab septembris

27. juuli 2001, 00:00

RAS Eesti Tubakas toodab augustis Tallinnas asuvas tehases viimase suurema partii sigarette ning koondab septembris 150 inimest, ütles ettevõtte peadirektor Boris Oks.

Boris Oksa ütlusel viiakse sigaretimarkide tootmine sügisel üle Rootsi ettevõtte emafirma Svenska Tobaksi tehasesse. Oks rääkis, et Eesti Tubaka tootmise üleviimine ettevõtte emafirma Svenska Tobaksi Malmös asuvasse tehasesse on siiski keerukas. Seetõttu on vaja Tallinnas augustis toota ette suurem varu sigarette, et ülekolimise ajal müügitulemused ei langeks, selgitas ta.

Hetkeseis: Inimesed, kellele ei meeldi Eesti ettevõtete müümine välisomanikele, armastavad alati Eesti Tubaka sulgemist näiteks tuua, unustades et just välisinvesteeringud on meie majanduskasvu üks põhimootoreid ja EEsti tubaka kõrval on ka hulgasliselt positiivseid näiteid.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing