Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Erastamisagentuur ei oska välisraha tuua

13. august 2001, 00:00

Välisinvesteeringud on üks majanduskasvu mootoreid. Üleminekumajanduses tuleb suurem osa välisinvesteeringuist erastamisest.

Võta nüüd kinni, kas Eesti on juba üleminekuriigist arenenud majandusega riigiks saanud, ent erastamisest tuleva välisrahaga on viimasel ajal üha enam probleeme. Väidetavalt väliskapitalile erastatud Edelaraudtee osutus ühtäkki kodumaiste tegijate omanduses olevaks. Merelaevanduse ostnud ESCO Holdingust ei suudeta kuidagi erastamisvõlga kätte saada. Eesti Raudtee erastamine on pärast mitut katset hoopis aia taha minemas. Arenenud riigiga siiski tegu pole. Tegu on saamatu erastamisagentuuriga.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing