Hubane kodu kujuneb pikkade aastatega

Violetta Riidas 03. september 2001, 00:00

Majast või korterist saab kodu alles koos sisekujundusega. Kuigi tegelikult on seina-, põranda-, lae- ja katusekonstruktsioonid tunduvalt olulisemad, saame esimese mulje siiski ruumide välimusest. Ka nii oluline soojapidavus meenub elanikele enamasti ikka alles siis, kui sellega probleeme on.

Sisekujunduses valitsevad moevoolud nagu riietuseski. Samas pole mõtet iga aasta tapeeti ja põrandavärvi muutma hakata, sest üks õige hubane kodu kujuneb alles pika aja jooksul, kui kõik iseenesest paika loksub. Väikseid kriime ja kulumise jälgi pole samuti mõtet peljata, sest need kuuluvad kodu juurde.

Siseviimistlusmaterjale on tohutus valikus ja väga erinevas hinnaklassis. Viimastel aastatel iseenesestmõistetavaks kujunenud nn euroremont, mis tähendab klaaskiudtapeeti, valgeid kaableid, eurostepsleid ning plastuksi, -aknaid ja -liiste, hakkab õnneks vaikselt mööda saama. Kuigi raha läks sellistele materjalidele päris palju, võiks euroremondi kohta öelda ? odav remont kalli raha eest. Tulemus mõjub lihtsalt igavalt ning eks materjalidki on oma müügihinnast hoolimata tegelikult kõige odavamad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing