Kotka tänaval uus spordisaal

ÄP 06. veebruar 2004, 00:00

Vastvalminud saali saavad kasutama hakata ka pealinna lapsed ja noored. ?Caritase ja kaitsejõudude treeningute kõrval jääb veel vaba aega, mida saavad kasutama hakata Tallinna spordiklubid,? ütles kaitsejõudude peastaabi personaliosakonna kehakultuuri- ja spordigrupi ülem leitnant Heino Märks.

Märksi sõnul on heal tasemel maadlus- ja käsitsivõitluse saale Tallinnas lisaks Kotka tänaval asuvale veel vaid neli. ?Nõudlus selliste saalide järele on olemas,? kinnitas ta.

Endises Tallinna Tööstuskooli hoones asuv saal on esimene osa kompleksist, kuhu on plaanis sisustada ka klubiruum ning lasketiir. Ehkki maadlussaali täielik sisustamine võtab veel veidi aega, hakatakse seda kohe kasutama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing