Miss Jackson

Lennart Beat 16. aprill 2004, 00:00

Värske töö on kaheksas stuudioplaat ja kuues, mille on suures osas tootnud Jimmy Jam ja Terry Lewis, Janeti muusikalised kasuvanemad.

Prince?i taustabändist välja arvatud mehed olid enne millenniumi r?n?b-d ühed nimekaimad hitimasinad ja just Janetile tehtud töö tegi mõlemast osapoolest multimiljonärid. Kaubamärgiks massiivne, meloodiline, soe ja vajadusel väga funky süntesaatoriorkester.

Rütmibluusi trendid muutuvad sama kiiresti, kui jõuate kirjutada ?Beyonce?. Mida Janet Damita Jo Jackson hilisteismelistest kubisevas turusegmendis ikks veel teeb, on suur küsimus. Hiljutine nibuskandaal Ameerika televisioonis aitas ta vähemalt mõneks nädalaks uudistesse ning mõjus albumi reklaamina hästi.

Olles kuulanud staari viimase kümne aasta ükskõik millist plaati, olete põhimõtteliselt juba kõike kuulnud. Aga hea uudisena on siin seksikust täpselt vanusele sobival määral ja lugupidamine talle õige suhtumise eest.

Potentsiaalseid hitte ei avastanud ja sämplid pole nii õnnestunud kui varem, kuid plusspoolele läheb sensuaalne üldmeeleolu. ?Damita Jo? ei lahenda küll naiste riietumisprobleeme enne nädalavahetusel väljaminekut, kuid neil on nüüd plaat, mis vastab küsimusele: mida täna teha?

Korralik sissekanne Jacksoni diskograafiasse ja veidi hilinenud naistepäe-vakingitus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing