Struktuurifondid avanevad prognooside kohaselt järgmise nädala lõpus

Merike Lees 23. aprill 2004, 00:00

Majandusministeeriumi välisvahendite talituse peaspetsialisti Piia Paasma sõnul peaks määrused avaldatama tänases Riigi Teatajas. Need jõustuvad kolm päeva hiljem ning siis on loodud alus struktuurifondide rahadel põhinevate programmide avanemisele.

EASi avalike suhete juhi Edith Kiilmaa sõnul loodavad nad programmide avanemisele enne 30. aprilli.

Rahandusminister allkirjastas 5. aprillil kirjad, millega tunnistas rakendusüksusena Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ning rakendusasutusena majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) juhtimis- ja kontrollsüsteemid piisavaks, et tagada struktuurifondide eesmärgipärane rakendamine.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:23
Otsi:

Ava täpsem otsing