Kolmapäev 7. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sangar loob Valgas 55 uut töökohta

ÄP 14. juuni 2004, 00:00

AS Sangar on koostöös Põhjamaade suurima teksaspükste tootjaga, Soome ettevõttega M.A.S.I Company OY, otsustanud rajada kaasaegse teksastoodete valmistamise tsehhi Valka, laiendades tootmist Sangar Valga Vabrik ASi ruumides.

Sangar Valga Vabrik AS ja M.A.S.I Company OY investeerivad ühiselt projekti kokku üle 12 miljoni krooni eesmärgiga suurendada tootmise efektiivsust 2,5?3 korda.

?Koostöö raames valmib Valgas rõivaste pesumaja laiendus, vahetatakse välja tehnoloogilised seadmed ja luuakse selle aasta jooksul 55 uut töökohta,? ütles ASi Sangar Valga Vabrik juhataja Leho Haldna. ?Esimesed tooted tulevad uutelt tootmisliinidelt oktoobris, täismahus tootmine käivitub 2005. aasta algul.?

Planeeritud päevatoodang on 1000?1500 paari teksaspükse, tagisid jm teksasrõivaid, mis müüakse lähiturgudel peamiselt tellijatele kuuluvate kaubamärkide all.

Sangar Valga Vabrik AS on Valgamaa suuremaid tööandjaid 250 töötajaga. Ettevõtte eelmise aasta käive oli 74 miljonit krooni ja kasum 3,2 miljonit krooni. Eksport moodustab üle 90% käibest. Sangar Valga Vabrik AS toodab erinevate kaubamärkide all põhiliselt ülerõivad, sh GORE-TEX kangast spordirõivaid. Tuntumad kaubamärgid on Peak Performance, Fjällräven, Redgreen ja Sail&Ski.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing